Menu

Santos Travel Lite

Santos Travel Lite Santos Travel Lite

De lichtste reisfiets die Santos ooit gemaakt heeft, heet heel toepasselijk Travel Lite. in luchtvaarttermen betekent 'traveling light' reizen met alleen handbagage, maar op de voor- en achterdrager van dit gloednieuwe Santos model kun je een stuk meer meenemen. Waarbij het natuurlijk een prettige bijkomstigheid is dat de fiets lekker licht is.

De Travel Lite is gebaseerd op de Santos Trekking Lite, met de prachtig geintegreerde Magura Firmtech remmen. Maar deze keer met een nog sterker frame. En in plaats van de onzichtbare drager van de Trekking Lite heeft de Travel Lite een stevige achter- én voordrager, genoeg voor al je bagage. Als je het zou vergelijken met vierwielers, is de Travel Lite een snelle Gran Turismo, en de Trekking Lite een sportwagen.

Ondanks de toegenomen mogelijkheden blijft het gewicht van de Travel Lite echter nog steeds binnen de perken. Zéker in verhouding met bagage capacitiet... Een ideale keuze dus voor wie een Trekking Lite te minimalistisch vindt en een Travel Master te 'heavy duty'.

De Travel Lite is vanaf nu ook in Riem-uitvoering leverbaar!

Meer in deze categorie: De nieuwe Santos Travelmaster 29 »
terug naar boven

Login or Register