Menu

Flyer

Flyer de elektrische fiets nu met standaard 5 jaar totaalgarantie. De fietsen van Flyer zijn zeer betrouwbaar en onderscheiden zich in rijeigenschappen en duurzaamheid. Een extra reden voor het standaard bieden van maar liefst 5 jaar Totaalgarantie op elke Flyer! Deze unieke garantie vergoedt niet alleen de onderdelen maar ook de garantiereparatiekosten bij de officiële Flyer dealer. En de garantie is ook geldig voor een eventuele volgende eigenaar van de fiets. Uniek in e-bikeland!

Niet alleen het frame en de voorvork, maar ook het elektrische gedeelte zoals motor en bedieningsdisplay vallen onder de Flyer Totaalgarantie. Slijtagedelen zoals accu (standaard twee jaar garantie op de werking), versnellingsnaaf, ketting- en kettingbladen, banden en remsystemen zijn uitgezonderd van de Totaalgarantie.

Waarom is Flyer de beste elektrische fiets?

Alle Flyers onderscheiden zich door gebruik te maken van hoogwaardige, duurzame onderdelen van bekende merken en een laag gewicht, hierdoor is het geen probleem om twee Flyers achterop de auto mee te nemen. De Panasonic Premium 250W motor heeft een progressieve ondersteuning; naarmate de druk op de pedalen groter wordt, gaat de motor harder voor u werken. Doordat de 12 Ah Lithium Ion accu´s afneembaar zijn kunt u deze overal opladen. Er is een keur van uitrustingniveaus. Zo stelt u de fiets samen die volledig aan uw wensen voldoet.

Komt u eens langs voor een goed advies,en uiteraard een proefrit is altijd mogelijk. 

terug naar boven

Social media

 

 

 

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag 8.30 - 18.00
Woensdag 8.30 - 18.00
Donderdag 8.30 - 18.00
Vrijdag 8.30 - 18.00
Zaterdag 8.30 - 17.00
Zondag Gesloten

24 uur per dag kunt U tanken. tegen een zeer scherpe prijs !!
Gedurende de wintermaanden openen wij om 8:30 uur.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf u nu in en ontvang onze nieuwsbrief.

Login or Register