Menu
A+ A A-


Hesling Products B.V. is in 1966 gestart als ontwerper en producent van fietstassen onder de naam FastRider. Het bedrijf is begonnen in Oss en later verhuisd naar Berghem, waar het nog steeds gevestigd is. Gedurende vele jaren is FastRider marktleider op het gebied van fietstassen en -manden in de Benelux. Daarnaast exporteert Hesling Products B.V. naar steeds meer landen, voornamelijk in Europa.

Op 1 januari 2003 is het bedrijf overgenomen door AGU Holding B.V. In navolging van deze overname is er een nauwe samenwerking ontstaan tussen de bedrijven Hesling en AGU. Hesling biedt al sinds de jaren ’90 regenkleding aan. Mede door de kennis van AGU op het gebied van regenkleding is de collectie regenkleding verder ontwikkeld.

In 2007 is de collectie uitgebreid met de productgroepen fietskleding en accessoires. Deze productgroepen worden, net als de rest van de collectie, ieder jaar vernieuwd en verder ontwikkeld om fietsers, die een optimale prijs-kwaliteitsverhouding eisen, een optimaal draagcomfort en gebruiksgemak te geven.

Regenkleding

Regenkleding

Ademend jack rood/wit Lees meer

Fietstassen van Fastrider

Fietstassen van Fastrider

FastRider collectie 2013. O... Lees meer

Fiestmanden

Fiestmanden

Fastrider fietsmanden Lees meer

Social media

 

 

 

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag 8.30 - 18.00
Woensdag 8.30 - 18.00
Donderdag 8.30 - 18.00
Vrijdag 8.30 - 18.00
Zaterdag 8.30 - 17.00
Zondag Gesloten

24 uur per dag kunt U tanken. tegen een zeer scherpe prijs !!
Gedurende de wintermaanden openen wij om 8:30 uur.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf u nu in en ontvang onze nieuwsbrief.

Login or Register