Menu

Warmerdam de Fietsspecialist is al 10 jaar de Santos dealer van de Bollenstreek.

De Santos wordt in Sassenheim gebouwd naar wens; custom-built noemen ze dat. De mensen achter Santos zijn vooruitstrevend bezig. Santos bouwt dan ook geen fietsen maar ‘bikes’. Het persoonlijk aanpassen van je vakantiefiets noemen ze bij Santos ‘customizen’ . Je kunt kiezen uit 26 frame kleuren en 80 letterkleuren. Dit kun je thuis doen, maar uiteraard ook bij ons in de winkel onder het genot van een kopje koffie. 

Lees meer...

Fiets en geniet

De leden van Fiets en Geniet kwamen even op bezoek bij ons,wij zijn sponsor van deze afdeling binnen de RTV de Bollenstreek. Ze waren met 65 man en wij hadden de koffie en koek klaar staan voor ze. Een en al gezelligheid in de winkel.

Lees meer...

Bouw u fiets om naar e-bike!

Hoewel de elektrische fiets steeds betaalbaarder wordt blijf het een grote uitgave. Veel mensen hebben nog niet zo lang geleden een nieuwe, gewone fiets gekocht en zijn gehecht aan hun fiets. Voor hen is het ombouwen van hun fiets naar een elektrische fiets een oplossing.

Lees meer...

Elektrische fiets populair onder jongeren.

De elektrische fiets wordt steeds populairder. Verrassend genoeg vooral onder jongeren. De e-bike is een goede vervanger voor de snor- en bromfietsen die onder jongeren vaak erg geliefd zijn.

E-bikes worden steeds moderner en daardoor aantrekkelijker voor jongeren. De accu zit vaak verwerkt in het frame en de motor in het wiel. De nieuwste e-bikes zijn zelfs geluidloos en sportief. Een van de nieuwste modellen onder de e-bikes is de opoefiets met ingebouwde accu.

Geen wilde haren meer
Jongeren die lange afstanden afleggen naar school, kunnen dit nu doen zonder bezweet en verwilderd aan te komen. Daarbij komt dat de e-bike 25 km per uur rijdt en dus een stuk sneller is dan de normale fiets. Nog een voordeel is dat de jongeren geen helm op hoeven op de elektrische fiets.

Lees meer...

Social media

 

 

 

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag 8.30 - 18.00
Woensdag 8.30 - 18.00
Donderdag 8.30 - 18.00
Vrijdag 8.30 - 18.00
Zaterdag 8.30 - 17.00
Zondag Gesloten

24 uur per dag kunt U tanken. tegen een zeer scherpe prijs !!
Gedurende de wintermaanden openen wij om 8:30 uur.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf u nu in en ontvang onze nieuwsbrief.

Login or Register