Menu

Warmerdam de Fietsspecialist is al 10 jaar de Santos dealer van de Bollenstreek.

Santos Travermaster 2.9 Santos Travermaster 2.9

De Santos wordt in Sassenheim gebouwd naar wens; custom-built noemen ze dat. De mensen achter Santos zijn vooruitstrevend bezig. Santos bouwt dan ook geen fietsen maar ‘bikes’. Het persoonlijk aanpassen van je vakantiefiets noemen ze bij Santos ‘customizen’ . Je kunt kiezen uit 26 frame kleuren en 80 letterkleuren. Dit kun je thuis doen, maar uiteraard ook bij ons in de winkel onder het genot van een kopje koffie. 

Santos is een zeer voorruitstrevend bedrijf en ligt nota bene op een steenworp afstand van Warmerdam de Fietsspecialist. Een fiets met een riemaangedreven Rohloff-naaf noemen ze bij Santos een ‘Belt-drive’. Deze fietsen rijden dan ook heel bijzonder, komt u gerust langs om het uit te proberen. Het custom bouwen van een Santos duurt zo'n vijf weken. Sommige modellen zijn binnen tien werkdagen leverbaar! Dat zijn de aluminium Travelmasters in mat zwart, opgebouwd met de Deore-LX groep of met de LX-XT-HS33 groep.

Wij hebben in de winkel diverse modellen staan zoals de: Santos Travelmaster, Santos Travel-Lite,  Santos Trekking Lite en uiteraard ook fietsen met de rohloff naaf en riemaandrijving.

Ook voor onderhoudt aan uw Santos kunt u bij ons terecht, wij hebben de juiste onderdelen op voorraad liggen. En u krijgt altijd een offerte voordat wij gaan repareren aan uw fiets.

Laatst aangepast opwoensdag, 05 februari 2014 12:46
terug naar boven

Social media

 

 

 

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag 8.30 - 18.00
Woensdag 8.30 - 18.00
Donderdag 8.30 - 18.00
Vrijdag 8.30 - 18.00
Zaterdag 8.30 - 17.00
Zondag Gesloten

24 uur per dag kunt U tanken. tegen een zeer scherpe prijs !!
Gedurende de wintermaanden openen wij om 8:30 uur.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf u nu in en ontvang onze nieuwsbrief.

Login or Register