Menu

Zadelpijn?

Heeft u ook zo,n zadelpijn na een aantal kilometers ,dan hebben wij de oplossing voor u kom eens langs voor een zadelmeting en gagarandeerd bent u van het probleem af.

SQ-LAB zadels
Speciaal voor mensen die voor eens en altijd af willen rekenen met zadelpijn!

SQ-LAB  zadels zijn zadels die op maat worden gemaakt. De zadels veschillen dus in lengte en breedte. De keuze van het zadel is, bij zoveel keus, niet makkelijk.


Daarom heeft SQ-lab een computerprogramma ontwikkeld waarmee in 7 stappen / vragen het juiste zadel word bepaald.

  1. Voor de metingen gaat de klant op de popometerstoel met het druk board zitten. Hierdoor worden de zitbeenderen duidelijk op het druk board zichtbaar (kleding kan bij de metingen aangehouden worden).
  2. De afdrukken van de zitbeenderen worden gemarkeerd en op de lasermodule geplaatst. Met de lasermodule worden nu de drukpunten gefixeerd en met behulp van het sjabloon kan de afstand tussen de zitbeenderen bepaald worden.
  3. De zithouding word gecontroleerd. (tevens stand stuur en zadel)
  4. Welke afstanden worden er gereden (km) en in hoeveel tijd (minuten)
  5. Hoe vaak per week worden deze ritten gereden.
  6. Met welke type fiets word dit gedaan.
  7. Eventuele klachten worden besproken.

 

Als al deze vragen zijn doorgenomen wordt dit in het computerprogramma van sq-lab ingevoerd waarna het programma het juiste zadel voor u berekend. 

En geloof het wel of niet we hebben al heel wat mensen geholpen met dit zadel ,die nu weer fijn en zonder pijn kunnen fietsen.

Laatst aangepast opdinsdag, 21 mei 2013 14:38
terug naar boven

Login or Register